Projectes audiovisuals

Vídeos resum d’actes 

Com a empresa, entitat o organització celebreu un esdeveniment important que voleu que perduri en el temps?

Un vídeo que resumeixi els moments claus de l’acte és un format ideal perquè pugueu guardar i reviure els records durant anys. Així mateix, podeu compartir-lo al vostre espai web i/o a les xarxes socials, perquè el puguin visualitzar amics, clients i col·laboradors.

Vídeos corporatius

Voleu ser més visibles? Voleu explicar els serveis que oferiu, el procés industrial que us caracteritza o els valors corporatius?

Explicar-ho en forma de vídeo és la manera més eficaç per fer arribar el missatge a tots els vostres públics i nosaltres us hi podem ajudar. A més, si a la peça audiovisual hi introduïm entrevistes i testimonis, hi aportarem credibilitat i proximitat i això el farà més atractiu.

Continguts audiovisuals per xarxes socials

Creem contingut que hem concebut des d’un inici per ser publicat a les xarxes socials. Us facilitem els formats necessaris per a cada xarxa social, amb l’objectiu que sempre pugueu publicar respectant les característiques que demana cada plataforma.

Entrevistes en format vídeo

Si busqueu aprofundir en una temàtica, donar a conèixer l’equip directiu de la vostra companyia o difondre missatges a través d’un expert, les entrevistes en format vídeo us poden ser molt útils.

Des d’RC Media col·laborem en el procés de conceptualitzar i planificar les entrevistes que vulgueu fer i en definir els objectius a aconseguir a través d’aquests vídeos.

Tutorials de producte i servei

Us heu trobat en la situació que heu d’explicar repetides vegades el funcionament d’una màquina? Amb un vídeo tutorial ho podríeu explicar millor i una única vegada. I, a la vegada, la persona que el miraria i l’escoltaria, podria fer-ho totes les vegades que li fessin falta.

Si teniu una empresa o franquícia i necessiteu explicar un procés a un important nombre de persones, aquests vídeos us permetran fer-ho de forma senzilla i clara i tothom rebrà el missatge de la mateixa manera. Així mateix, podem fer subtítols en diferents idiomes, perquè tothom ho pugui comprendre a la perfecció.

Aquests tutorials també són molt útils per explicar qüestions relacionades, per exemple, amb el bricolatge, com el manteniment d’una eina o l’aplicació correcta d’un producte a sobre una superfície.

Tràiler de llibre

En el moment de treure un llibre a la venda, hi ha diferents accions de difusió que permeten donar-lo a conèixer i un bibliotràiler pot ser una manera simple i atractiva de fer-ho.

A partir del treball conjunt amb els responsables gràfics del llibre, podem fer animacions i elaborar un tràiler que podrà circular a través de les xarxes socials o bé es podrà visualitzar des del web de l’editorial.

Càpsules informatives i publicitàries

La combinació d’imatges, veu i recursos infogràfics pot ser molt beneficiós per explicar un procés administratiu o un servei. Des d’RC Media elaborem càpsules informatives, des de la idea fins al lliurament del vídeo final per emetre.

I des d’un punt de vista publicitari, també podem generar càpsules que permetin explicar l’agenda cultural d’un equipament o ciutat, fer difusió de l’estrena d’una obra de teatre o explicar un projecte de ciutat.

Serveis relacionats

Amb l’objectiu d’oferir un servei claus en mà, RC Media fem equip, entre d’altres, amb locutors, traductors, guionistes, actors i decoradors. D’aquesta manera, coordinem tot el projecte i agilitzem tot el procés.